Handmade by Anna

Hej åter igen! Jag hoppas att mina fina läsare mår bra och att veckan så här långt har varit bra för er. Hur som helst, så hoppas jag på att jag här idag kommer att kunna vara så behjälplig som möjligt för alla er läsare som nu under den senaste tiden har hört av er och efterfrågat att jag ska skriva lite mer kring det här med vart jag fixar mina naglar här i Umeå. Eftersom att jag nu då vet om att det ändå är en hel del av er här som läser min blogg som faktiskt befinner er här någonstans i eller omkring Umeå, så kände jag helt enkelt därför att det kunde vara värt att göra en liten rekommendation idag samt uppmärksamma den tjej som jag själv alltid väljer att vända mig till nu för tiden.

Hon och hennes företag heter inget annat än Handmade by Anna och jag tycker absolut att det är till just Handmade by Anna som ni ska ta och vända er ifall ni har sett bilder på mina naglar och tycker att de ser bra ut. Jag tycker nämligen verkligen att Handmade by Anna är oerhört duktig när det kommer till det som hon sysslar med och jag tycker även varje gång att det blir så oerhört snygga resultat som är anpassade professionellt och noggrant utefter mina egna önskemål om hur jag vill ha det. Dessutom så är de riktigt starka och tåliga efter att man har varit hos Handmade by Anna, vilket alltid känns tryggt och bra. Nu så ska jag dock försöka att inte skriva ett så himla långt inlägg här idag, men jag hoppas på att ni ändå tar och kikar vidare på just Handmade by Anna och det som hon har att erbjuda för det kommer ni absolut inte ångra!