Ren&Snabb Gävle AB

Hej på er igen alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni ser fram emot vad denna vecka har att erbjuda er. Idag tänkte jag att jag skulle skriva ett inlägg om det här med renovering i Gävle med omnejd, då detta är ett ämne som dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg. Då jag även vet att ni är en hel del som har haft problem med företag som arbetar med renovering, tänkte jag tipsa er om ett företag som jag kommit att börja älska väldigt mycket den senaste tiden, nämligen Ren&Snabb Gävle AB. Som ni säkert redan har koll på, då jag skrivit en hel del om detta i min blogg tidigare, renoverade jag och min man vårt kök för inte så länge sedan. Eller, rättare sagt så var det Ren&Snabb Gävle AB som renoverade. Vi letade som två galningar efter ett företag som kunde hjälpa oss med detta, och tyvärr stötte vi på en hel del oseriösa och oprofessionella företag på vägen. Vi blev därför så lättade när vi hittade just Ren&Snabb Gävle AB, då detta företag verkligen kunnat ge oss den hjälp som vi behövde.

Vi hade en väldigt tydlig bild av hur vi ville att vårt kök skulle se ut, och detta lyckades Ren&Snabb Gävle AB verkligen att efterlikna. De arbetar dessutom väldigt mycket med kundservice, vilket gjorde att vi kunde känna oss väldigt trygga och säkra i vårt val av företag redan från början, vilket kändes skönt. Jag är så otroligt nöjd med den hjälp som vi fått utav Ren&Snabb Gävle AB och dess fantastiska personal, och jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Gävle, Borlänge, Falun eller Uppsala med omnejd att även ni vända er till dem.