SM Måleri & Kakel AB

Hej alla mina fina och underbara läsare och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni ser fram emot vad denna tisdag har att erbjuda er. Ni är så många som har sagt att ni vill ha ett inlägg om det här med badrumsrenovering i Trollhättan med omnejd. Jag tänkte idag skriva just ett sådant inlägg. SM Måleri & Kakel AB är ett företag som jag tänkte tipsa er läsare om idag. Som ni säkert redan har koll på så flyttade jag och min man till hus för några månader sedan. I samband med detta har vi varit i kontakt med, och också anlitat en hel del olika företag, då huset var i behov av renovering i princip i varje rum. Vi har tyckt att hela processen har varit ganska så jobbig, då vi stött på många företag som sagts kunna hjälpa mig, men som sedan visat sig vara väldigt oseriösa och oprofessionella, vilket har känts tråkigt. Just på grund av detta blev vi så lättade när vi kom i kontakt med just SM Måleri & Kakel AB, då detta företag på en gång kändes helt rätt för oss. Vi har inte varit med om någonting negativt med detta företag, tillskillnad från många andra företag som vi varit i kontakt med.

Kundservice är någonting som tyvärr alldeles för få företag prioriterar enligt mig. Jag är därför så glad över att detta är en stor del hos just SM Måleri & Kakel AB. De visade sig även vara riktigt duktiga när det gäller just renovering av badrum och vi har nu verkligen fått vårt drömbadrum. Jag är så tacksam för all hjälp som SM Måleri & Kakel AB har gett oss och jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Munkedal, Mölndal, Trollhättan, Uddevalla eller Vänersborg med omnejder att vända er till just detta företag.